Χυτήριο εκκλησιαστικών ειδών από ορείχαλκο

Τζιντζιόβας Π. & ΣΙΑ Ε.Ε. / Προφίλ Εταιρίας

Λίγα λόγια για εμάς

Ο κύριος Παναγιώτης Τζιντζιόβας ο όποιος είναι η ψυχή και η καρδιά της εταιρείας  ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την τέχνη της χύτευσής από 1970 ως μαθητευόμενος δίπλα στους καλύτερους μάστορες της εποχής εκείνης στην Θεσσαλονίκη. Χάρη στην αγάπη, το ταλέντο και το μεράκι του κατάφερε να έχει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και να αποτελεί  σήμερα έναν από τους καλύτερους τεχνίτες στον Ελλαδικό χώρο.

Από το 1980 έχει δημιουργήσει  το δικό του εργαστηριακό χώρο ο οποίος εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου και σήμερα εδρεύει στο Λάκκωμα Χαλκιδικής.

Ο τρόπος της παραδοσιακής βυζαντινής χειροποίητης  χύτευσης και κατασκευής, καθώς και η παλαιότητα των σχεδίων μας έγινε αφορμή να ξεχωρίσουμε στο αντικείμενο των εκκλησιαστικών και ορειχάλκινων κατασκευών. Τα σχέδια που μπορεί να βρει κάποιος σε εμάς είναι σχέδια που δόθηκαν με τις ευλογίες των Πατέρων του Αγίου Όρους καθώς επίσης και ακριβές αντίγραφα από τον ναό της Παναγίας των Θεοδώρων, στην οποία αναλάβαμε την κατασκευή και την τοποθέτησή τους (Tα συγκεκριμένα είδη είναι δεσμευμένα με πνευματικά δικαιώματα). Η χειροποίητη χύτευση των μετάλλων γίνετε για την δημιουργία όχι μόνο συγκεκριμένων τύπων κατασκευών, αλλά και για οποιαδήποτε σκέψη και επιθυμία των πελατών μας πάντα στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Τζιντζιόβας Γ. Παναγιώτης

Designed by Str. Akridelis